USLUGE ZA MLADENKE

FRIZERSKI SALON NEFERTITI

 


Usluge za mladenke - Frizure za vjenčanja & Makeup za vjenčanja

Izrekli ste sudbonosno da? Odabrali ste vjenčanicu? Čestitamo!

Sljedeći korak je odabir savršene frizure za vjenčanje, dogovor probe za frizuru i šminkanje te pravovremena rezervacija termina za uređivanje na sam dan vjenčanja.
Frizerski salon Nefertiti jedini je specijalizirani frizerski salon za frizure za vjenčanja u Zagrebu i pravo je mjesto gdje možete ostvariti sve svoje želje, zablistati i pretvoriti se u mladenku iz snova. Svadbeni stilist stručna je osoba koja Vam pruža uslugu kreiranja svadbenog stylinga prema Vašim željama (frizura za vjenčanje i profesionalni make up). Kao „Wedding Hair Stylist" više od 15 godina radim s mladenkama, a posljednjih nekoliko godina aktivna sam i kao edukatorica za svečane frizure. Svoja znanja i vještine kontinuirano nadograđujem edukacijama u Rusiji, a svoje seminare održavam u gradovima diljem Hrvatske i regije. U prostoru veličine prostranih 70 četvornih metara, mladenka je jedina klijentica u salonu u svrhu pružanja individualnog pristupa i posvećenosti. Mladenka dobiva termin u jutarnjim satima prema dogovoru, a sva moja pažnja samo je na Vama kako bi kroz jedinstvenu uslugu stilista na dan vjenčanja bezbrižno uživale i izgledale prekrasno u svakom trenutku.

Frizure za vjenčanja – proba frizure

Savjetujem da na probu ponesete fotografiju haljine, ukrase za kosu i fotografiju frizure ako ste je već nešto odabrali, jer vrlo korisno za stvaranje najboljeg stylinga. Proba započinje konzultacijama i prezentacijom probne frizure (izrada makete frizure koja se brzo napravi i odmah se skida), a te se konzultacije NE naplaćuju.

Najčešće se obavi jedna ili dvije probe/konzultacije prije termina Vašeg vjenčanja.

Cijena frizura za vjenčanja kreće od 600 kuna. Izrada frizure traje od 1,5 do 4 sata, a ovisi o vrsti frizure i njenoj zahtjevnosti te o gustoći i dužini kose.

NAPOMENA: Želite li učiniti ovaj dan posebnim svojoj vjenčanoj kumi i/ili prijateljicama, ljubazno molim da se unaprijed dogovore termini za konzultacije i probu.

Styling frizure

Odabir frizure ovisi o stilu haljine, dužini i vrsti kose, građi tijela i osobnosti mladenke. Obično predlažem dvije do tri frizure za mladenku.

Boja kose

Boja kose vrlo je važna za cjelokupni styling. U slučaju izrasta, isprana i blijeda boja kose narušava izgled cijele frizure. Mladenka uslugu bojanja ili pramenova može obaviti u salonu.
Odabir boje kose i pramenova slobodno prepustite meni kako bi Vaša frizura bila u potpunosti savršena.

Make-up za vjenčanja

Koristim kozmetiku renomiranih brendova Kryolan, Nico Baggio te Dior koja omogućava dugotrajnost Vašeg make upa. Kozmetika je vodootporna, pogodna za osjetljivu kožu i izvrsno prikriva nedostatke. Kryolan puder antishine sprječava znojenje lica i sjaj, a bronzeri za završni sjaj nanose se po ramenima i dekolteu. Garantiram Vam da će kvaliteta korištenih proizvoda u potpunosti istaknuti Vašu prirodnu ljepotu te da ćete zablistati. Cijena šminkanja je 400 kuna, a ako želite i probno šminkanje cijena iznosi 150 kuna (rad na pola lica bez umjetnih trepavica).

Za detaljnije informacije i savjete obratite mi se s povjerenjem. Želim da Vam dan vjenčanja bude nezaboravan. Bit će mi iznimna čast i zadovoljstvo uljepšati Vas na dan vjenčanja i time učiniti Vaš dan još posebnijim i vrijednim pamćenja.

Ako se Vaše vjenčanje održava u nedjelju, na državni praznik ili blagdan, sa zadovoljstvom ću raditi samo za Vas jer mi je iznimno važno pružiti Vam savršen izgled na dan Vašeg vjenčanja.

POGODNOSTI:

Potpuni styling na jednom mjestu – vjenčana frizura i make up
Specijalizirani salon za izradu frizura za vjenčanja koji garantira kvalitetu te maštovite, ekskluzivne i jedinstvene frizure i make up
Odabir termina u potpunosti prilagođen Vama jer Vi ste na prvom mjestu (raniji jutarnji termini, nedjelja, blagdani)
Rado ću osigurati termine i za Vašu vjenčanu kumu i/ili goste


I NAJBITNIJE – LJUBAV PREMA VJENČANJIMA

Kao vlasnica salona, posebnu strast gajim prema izradi frizura za vjenčanja te mi je velika čast kad se mladenka udaje s frizurom i šminkom iza koje stoji moj rad i trud. Na taj sam način i ja utkana u Vaš poseban dan i izuzetno cijenim tu čast i privilegiju. Sa zadovoljstvom ću udovoljiti svim Vašim željama, udijeliti Vam koristan savjet i kreirati savršen styling za Vaš poseban dan.

Radujem se Vašem dolasku!

Za inspiraciju preporučam da zapratite moj Instagram i Facebook profil @Amina NeferHair