Svjetski blogovi kao nadahnuće za tvoju ljetnu frizuru

Prednosti i nedostaci šišanja vrućim škarama
July 11, 2017
Ljeto samo što nam nije stiglo, a izbivanje iz ureda i odlazak na zasluženi godišnji odmor, većina nâs želi obilježiti novom frizurom. Trendovi se mijenjaju iz godine u godinu, baš kao i naše želje prema raznim stilizacijama kose, od boja do dužina. Ako ne želiš biti pomodna i «isfurati» frizuru kakvoj je podlijeglo pola tvoga grada, vrijeme je za istraživanje svjetskih trendova.

Zato ti u nastavku predstavljamo nekoliko inspirativnih blogova o frizurama kojima nećeš moći odoljeti ovo ljeto ;)

Luxy Hair Blog

Želiš li uživati u savjetima iskusnih svjetski poznatih blogerica koje pišu o stilizaciji kose, zaviri na stranicu gdje ćeš naučiti brojne trikove o uređivanju, ali i njezi kose.

Stranica je vrlo lijepog dizajna, na njoj se lako snalaziti i doći do željenog sadržaja. Posebno zanimljiv dio nama je bio onaj vezan za ekstenzije i celebrityje.

Cute Girls Hairstyles

Tko može bolje sugerirati zanimljive frizure, negoli majka šest kćeri, kojoj su dosadile dosadne svakodnevne frizure koja je sama nosila. Voli isprobavati različite stilove, kao i miješati ih u nešto sasvim novo.

I kod Mindy, kako se ova super mama zove, možeš pronaći tutorijale za izradu frizura koji se prate korak po korak.

Hair Romance

Ako ti je dosta slušanja frizerskih trikova, opusti se uz Christine koja voli romantične frizure i kovrčavu kosu za sve prilike.

Njezin tekst o 30 pletenica u 30 dana oduševit će te kao što je i nas!

Uz ove prekrasne savjete, ljetos ćeš poželjeti biti prava romantičarka ;)

Latest Hairstyles

Iako u nazivu ima riječ "posljednji", a i nama je zadnji na listi blogova koje smo izdvojili, svakako nije manje važan od svih dosad nabrojenih.

Dapače, na ovom blogu možeš pronaći frizure za razne dužine kose, boje i stilizacije.

Reklo bi se, ima ovdje svega što ti srce poželi pa ćeš tako pronaći svoju savršenu trendi frizuru bez obzira na svoj karakter.
Vjerujemo da ti je ovih nekoliko frizerskih blogova bilo veliko kreativno nadahnuće za novu ljetnu frizuru.

Nisi li sigurna odgovara li ti frizura koju bi rado isprobala, javi nam se s fotografijom lica i frizure koju si pronašla na amina@nefertiti.hr, a mi ćemo ti dati besplatni frizerski savjet ;)