ŠIŠANJE VRUĆIM ŠKARAMA - THERMOCUT SISTEMI

FRIZERSKI SALON NEFERTITI

 
Jaguar ThermoCut načinom rezanja kose “zavaruju“se vrhovi svake pojedine vlasi, a “zavarena“ vlas se ne može rascvjetati niti otkinuti.
Ispucani vrhovi nestaju nakon nekoliko uzastopnih tretmana.
- daje više obujma tankoj kosi
- eliminira rascvjetale vrhove
- regenerira slabu i krhku kosu
- kosa se lakše održava
- kosa bolje sjaji
Moderan način življenja sve nas više gazi svojom brzinom, te su nam potrebne opuštajuće terapije koje nas spašavaju od prevelikog stresa. Različiti tretmani opuštanja, obnavljanja, tretmani ljepote sve nam to vraća samopouzdanje, te ih možemo staviti pod zajednički naziv "BLAGODAT" (WELLNESS). Teži se prirodnom, pa takvi tretmani postaju sve popularniji.

TermoCut sistem iz Jaguara, tradicionalno znanog imena u frizerstvu i inovacija kojima nas svako malo iznenadi, ne samo da vlas reže, već ju stimulira u samo obnovi. Stalna zagrijanost oštrica škara visoke kvalitete "zavaruje" vrh svake vlasi prilikom rezanja. Vlažnost i prirodna ulja koja se nalaze unutar svake vlasi na taj način ostaju unutar vlasi i ona se vraća u svoje prirodno stanje.

"ZAVARENI VRHOVI" - SAČUVANA PRIRODNOST www.thermo-cut.com

U osnovi svaka kosa je zdrava. Jaguar TC sačuvat će vašoj kosi njezinu prirodnost i zdravlje. Korist od termo šišanja, zagrijanim oštricama prikazana je na fotografijama dobivenim elektronskim mikroskopom.

Fotografija 1: Zdrava kosa

Kada kosa izrasta iz vlasišta vrhovi su pravilno oblikovani.
Cjelokupna masa vlasi sadrži vlagu, prirodna ulja i hranjive sastojke koji ispunjavaju vlas od korijena do vrha po svoj dužini.
Prstenovi kutikule vlasi pravilno su povezani sa stablom vlasi. Kosa je podatna, sjajna, zavidnog obujma i zaštićena od svih oštećenja.

Fotografija 2: Oštećena kosa

UV zrake, zagađenje, neprilagođene temperature, kemijski tretmani, češljanje nekvalitetnim češljevima i četkama, sušenje - sve to oštećuje kosu.

Fotografija 3: "Nezavarena" vlas

Rezanje tradicionalnim škarama hladnih oštrica ostavlja vlas otvorenu na vrhu.
Takav vrh dozvoljava prekomjerni gubitak vlage koji vlas čini rascvjetanom, podložnom daljnjim oštećenjima. Kosa gubi prirodni sjaj, obujam i živost.

Fotografija 4: "Zavarena" vlas, odrezana Jaguar ThermoCut načinom

Zavarivanjem vrhova vlasi prilikom rezanja, prirodna ulja i vlaga ostaju unutar strukture vlasi.
Ponovo se uspostavlja prirodna ravnoteža, kosa je zaštićena od vanjskih utjecaja.
To je potvrdio i Karl Bergrath, službeno imenovani javni djelatnik, vještak u frizerskoj industriji Ministarstva trgovine Cologne, u njegovoj službenoj procjeni u ožujku 1997. godine.

USPJEH - BESPRIJEKORNO PREKRASNA KOSA

TRENUTAN EFEKT - JOŠ LJEPŠA KOSA

Vidljiva poboljšanja:
- kosa ima veći obujam
- kosa bolje sjaji
- beživotna kosa pretvara se u živahnu
- kosa se lakše održava
- kosa se samo obnavlja jer je bio-stimulirana


SPREČAVA RASCVJETANE VRHOVE

Jaguar ThermoCut načinom rezanja kose "zavaruju" se vrhovi svake pojedine vlasi, a "zavarena" vlas se ne može rascvjetati niti otkinuti. Ispucali vrhovi - nestaju nakon nekoliko uzastopnih tretmana.


THERMOCUT SISTEM DIZAJNIRAN DA ISPUNI I NAJVEĆE ZAHTJEVE

Temperatura se podešava individualno i u skladu s vrstom kose. Termostat regulira i održava stalnu temperaturu cijelo vrijeme trajanja tretmana.
- daje više obujma tankoj kosi
- eliminira rascvjetale vrhove
- trajno onduliranoj kosi daje više elastičnosti
- regenerira slabu i krhku kosu
- lakše uređivanje svake pojedine kose