PRIRODNA KOZMETIKA - CHILI

Prirodna kozmetika Chili - Chili paprika + ruža

 

Prirodna kozmetika Chili - Frizerski salon Nefertiti

USLUGA TRENUTNO NIJE DOSTUPNA

Prirodna kozmetika chili vrlo je neobična kombinacija namjenjena je za ubrzavanje rasta kose i protiv ispadanja. Ima zagrijavajući efekt, zahvaljujući maceratu i tinkturi chili paprike. Macerat je pripremljen na hladno prešanom suncokretovom ulju, potiže pojačanu prokrvljenost vlasišta i tako ubrzava rast kose.
Hidrolat ružinih latica - najpoznatiji je hidrolat u prirodnoj kozmetici, od davnina se koristi kao tonik za lice. Vrlo je ugodnog mirisa, ali se ne osjeća u ovoj maski. Osvježava, regenerira, pomaže kod peruti i osjetljivog vlasišta.
Med - djeluje antibakterijski i protu upalno i time štiti tjeme i korijen kose, med zadržava vlagu te hidratizira i hrani vlasi što kosu čini podatnom i sjajnom, zbog glukoze čini kosu jačom.
Preporuča se držanje na vlasištu 10-15min i onda pažljivo isprati da voda ne dođe u dodir sa očima, jer može izazvati iritaciju očiju zbog ljutine paprike.
Koristi se jednom tjedno. Ako imate suhe vrhove, onda je najbolje nanjeti na suhe vrhove masku od kokosa, a kombinaciju chili-ija i ruže nanjeti na vlasište.