PRIRODNA KOZMETIKA

Prirodna i organska kozmetika za kosu

 

Prirodna kozmetika - jedinstvena ponuda

Frizerski salon Nefertiti je 2015. godine pokrenuo vlastitu liniju bio i organic kozmetike za njegu kose (šamponi, regeneratori, maske, pakunzi…) koje možete isprobati u salonu te tako svoju novu frizuru održavati i njegovati vrhunskim preparatima.

Prirodna kozmetika bez parafina, naftnih derivata, niti umjetnih boja i parfema.

Nahranite svoju kosu čistim, prirodnim proizvodima iz naše ponude!

Maske za kosu su na biljnoj bazi, ne sadrže silikone. Svi proizvodi su u malim količinamai samo za profesionalnu upotrebu u salonu.

Bazni sastojak maske je ulje od kojeg i kreiramo masku za kosu. Ulja koja koristimo izrazito su visoke kvalitete, hladno prešana ili blago rafinirana. Takva ulja hrane i štite kosu te imaju ljekovito djelovanje.

Odabir ulja ovisi i o tipu kose, suha, oštećena, normalna, tanka, masna. Problematika vlasišta kao: perut, ispadanje kose, osjetljivo vlasište.
U maskama koristimo hidrolat ili kako njih još zovu - cvjetne vodice, koje nastaju kao nusprodukt u proizvodnji eteričnih ulja. Koristimo umjesto vode u maskama, kako bi Vam ponudili proizvode vrhunskoj kvalitete!
Onda slijedi odabir aktivnih sastojaka: med, vitamini, lecitin, eterična ulja, tinkture, ekstrate i ostalo.Takve maske odlično djeluju na kosu i vlasište. Takvu masku možete slobodno nanjeti i na ruke, jer je njen sastav identičan kao i bio krema, a obični industrijski regenerator sumnjam da stavljate na vaše ruke.
Maske se koriste nakon nanesenog i ispranog šampona, ali iste možete koristiti i kao pred pranje, ako imate oštećene vrhove kose kojoj je potrebna dodatna njega. Maska se nanosi na vrhove kose prije pranja kose šamponom. Time ćete njegovati i zaštititi vrhove kose od isušivanja.
Maske za njegu kose koji izrađujemo upravo su za vaše trenutačne potrebe. Maske za iznimno oštećenu i suhu kosu pripremamo sa više ulja i aktivnih sastojka,te ih upravo prilagođavamo vašem tipu kose. Za tanku, masnu i rijetku kosu, manje ulja ili ulja koji nisu toliko masna, uz dodavanje aktivnih sastojaka koji ne čine kosu masnom i teškom.