O MENI - FRIZERSKI SALON NEFERTITI

“Nefertiti” – Make up & Hair design

 
„Egipatska kraljica Nefertiti, poznata i kao Mona Lisa starog svijeta smatra se jednom od najljepših žena drevnih vremena. Bista kraljice Nefertiti, stara preko 3.000 godina, pronađena je u Egiptu prije više od 100 godina, a zbog simetričnih linija i ljepote, skulptura je okupila obožavatelje iz cijelog svijeta. Oslikana skulptura prikazuje Nefertiti s graciozno dugim vratom, elegantno zaobljenim obrvama te savršeno proporcionalnim licem.

Kraljica Nefertiti na očima je koristila crni kajal, tijelo je oslikavala hanom, a u kosi je nosila ekstenzije te je, za ono doba, postavila nadasve neobične trendove ljepote. Bila je žena koja je bila svjesna moći kose. Znala je da je ona odraz identiteta jer je istovremeno osobna i javna. Ženska kosa simbolizira mnogo elemenata poput ženstvenosti i ljepote, ali i odvažnost i neovisnost. Naša kosa predstavlja našu osobnost, a što činimo s njom odraz je naših misli. Vjenčana frizura osobita je prilika da se misli provedu u djelo, stoga, kako i samo značenje imena kraljice Nefertiti kaže 'prelijepa je došla', dopustite si da se na tako poseban i svečan dan u svom životu zaista osjećate prelijepo jer vi to zaslužujete."

Frizerski salon Nefertiti posluje 15 godina. Nalazi se u Zagrebu u Martićevoj ulici broj 67, u neposrednoj blizini Kvaternikovog trga.

Želim Vam ponuditi osjećaj potpune opuštenosti svojom profesionalnom uslugom utemeljenoj na individualnom pristupu. U moderno uređenom ambijentu doživite povratak u doba kraljice Nefertiti.

Frizerski salon Nefertiti jedini je specijalizirani frizerski salon za frizure za vjenčanja, a za Vas će se pobrinuti Amina Ćurčić.

Amina Ćurčić – stilistica frizura i vizažistica s bogatim međunarodnim iskustvom te edukatorica.

U stručnim sam krugovima poznata i pod imenom to jest nadimkom Amina NeferHair.

Više od 15 godina s mladenkama radim kao „Wedding Hair Stylist". Iza te titule skriva se svadbeni stilist koji stvara kompletan izgled mladenke, od frizure do šminke. Rođena sam 1975. godine u Sočiju u Rusiji.

U Moskvi sam 1996. godine završila španjolsku frizersku školu „Romero" prema međunarodnom sistemu školovanja Pivot Point. U Zagrebu živim od 2002. godine.

Specijalizirala sam u stiliziranju svečanih frizura i frizura za vjenčanja. Pohađala sam napredne edukacije u moskovskoj akademiji Dolores te u Sankt Peterburgu kod Olge Nikiforove, Tonystiliste.

Od 2006. godine samostalno održavam seminare za svečane frizure i make up. Prošle sam godine pohađala tečaj u Školi trenera Elevate „Trener za prenošenja znanja, vještina i motivacije".
U protekle dvije godine, više od 500 frizera uspješno je završilo moju edukaciju. Samo u frizerskom salonu Nefertiti možete dobiti kompletnu uslugu jedinstvenih i originalnih svečanih frizura do usluge šminkanja za svečane prilike.

Radujem se Vašem dolasku!