HEADSHOT - MAKEUP & PHOTO SESSION

 

Headshot je poseban tip portreta koji realistično prikazuje izgled osobe i do sada su ih najčešće koristili glumci, pjevači, modeli, autori i ostale poznate ličnosti.

No, u današnje vrijeme gotovo da ne postoji osoba koja nema profil na nekoj od društvenih mreža, sve je više ljudi koji vode svoj osobni blog, portfolio ili web stranicu, a poslodavci nerijetko od svojih kandidata traže životopise sa fotografijom. Dakle, profesionalne fotografije danas su potrebne svima koji se na bilo koji način žele predstaviti i ostaviti dobar dojam, bilo u privatne ili poslovne svrhe.
Upravo zato, Frizerski salon Nefertiti od sada Vam nudi novu uslugu: Makeup i profesionalni photo session u studiju Foto Bubamara u Domjanićevoj 21.

Naša jedinstvena ponuda uključuje etui od 6 najbolje obrađenih fotografija dimenzije 13x19cm na CD-u i dnevni makeup (večernji makeup i stavljanje umjetnih trepavica moguće je uz nadoplatu).

Promotivne fotografije idealne su za:

web stranicu, web blog
branding
profile na društvenim mrežama (Facebook, LinkedIn...)
životopis
promotivne materijale
foto book/portfolio za modele
casting, audicije
glumce, pjevače, javne ličnosti
autore knjiga, članaka...
Kreativne ruke makeup artista i stručno oko iskusnih fotografa zajedničkim će snagama stvoriti savršen izgled i profesionalne fotografije koje će istaknuti Vaše lice i osobnost te Vas predstaviti u najboljem svjetlu.

Cijena ove ponude je 400,00 kn.

Za sva pitanja i narudžbe molimo da nas kontaktirate na broj 098 9590 675.