O NAMA - FRIZERSKI SALON NEFERTITI

“Nefertiti” – Make up & Hair design

 

Frizerski salon Nefertiti započeo je s radom 2005. godine. Nalazi se u Zagrebu, u blizini Kvaternikovog trga-Maksimiru, u Voćarskoj ulici.

Želimo Vam ponuditi osjećaj potpune opuštenosti i slatkih životnih užitaka svojom profesionalnom uslugom i pristupačnosti frizerskih stilista. U moderno uređenom ambijentu, doživite povratak u doba kraljice Nefertiti, božice na Zemlji.
Jednostavan, a opet glamurozan, svijetao i prozračan prostor, u Vama će pobuditi želju da budete baš poput Nefertiti ... Savršena!
Frizerski salon Nefertiti
Frizerski salon Nefertiti
Frizerski salon Nefertiti
Frizerski salon Nefertiti

Frizerski salon Nefertiti jedini specijalizirani frizerski salon za frizure za vjenčanja

U frizerskom salonu Nefertiti za Vas će se pobrinuti Amina Čurćić i njezin stručni tim.

Amina Čurćić - stilistica frizura i vizažistica s bogatim međunarodnim iskustvom, predavačica.

Rođena je 1975. godine u Sočiju (Rusija).
1996. godine završila je španjolsku frizersku školu "Romero" u Moskvi.
Stilistica je frizura i vizažistica po međunarodnom sistemu školovanja Pivot Point.


Specijalizirana je u stiliziranju frizura duge kose, iza sebe ima puno odrađenih revija, izrađenih kolekcija frizura, vjenčanja, make-overa ... i jedva čeka da se prepustite njezinim stručnim i vještim rukama koje će kreirati frizuru i styling prilagođen upravo Vama i Vašim željama.
Samo u frizerskom salonu Nefertiti možete dobiti kompletnu uslugu njege i oblikovanja kose, od šišanja i bojenja kose, raznih tretmana za kosu, jedinstvenih i originalnih svečanih i fen frizura do usluge šminkanja, kako za dnevne tako i za svečane prilike.

Kako bismo zaokružili svoju bogatu ponudu usluga, naš salon je 2015. godine pokrenuo vlastitu liniju bio i organic kozmetike za njegu kose (šamponi, regeneratori, maske, pakunzi…) koje možete isprobati u salonu te tako svoju novu frizuru održavati i njegovati vrhunskim prirodnim preparatima .

Kako i samo ime kraljice Nefertiti kaže - Prelijepa je došla ... Veselimo se Vašem dolasku!