EDUKACIJE

FRIZERSKI SALON NEFERTITI

 
Drage kolegice i kolege,

zovem se Amina Ćurčić, a u stručnim sam krugovima poznata i pod imenom to jest nadimkom Amina NeferHair. Frizerka sam i vizažistica te edukatorica, a više od 15 godina s mladenkama radim kao „Wedding Hair Stylist". Iza te titule skriva se svadbeni stilist koji stvara kompletan izgled mladenke, od frizure do šminke.

U Moskvi sam 1996. godine završila španjolsku frizersku školu „Romero" prema međunarodnom sistemu školovanja Pivot Point. U Zagrebu živim od 2002. godine. Specijalizirala sam u stiliziranju svečanih frizura i frizura za vjenčanja. Pohađala sam napredne edukacije u moskovskoj akademiji Dolores te u Sankt Peterburgu kod Olge Nikiforove, Tonystilista. Od 2006. godine samostalno održavam seminare za svečane frizure i make up. Prošle sam godine pohađala tečaj u Školi trenera Elevate „Trener za prenošenja znanja, vještina i motivacije".

Marljivo i predano radim dugi niz godina te sam stekla mnoga iskustva i svladala nova znanja koja želim podijeliti s Vama te Vas s veseljem pozivam na svoje seminare.

Seminare održavam u Zagrebu u prostoru svog salona, ali također i u drugim salonima, prema dogovoru. Isto tako, seminare održavam diljem Hrvatske te u regiji.

U protekle dvije godine, više od 500 frizera uspješno je završilo moju edukaciju.

Gradovi u kojima sam dosad održala seminare: Dubrovnik, Zadar, Kaštel Sučurac, Kambelovac Kaštel, Pazin, Varaždin, Samobor, Bjelovar, Tuhelj, Koprivnica, Križevci, Vir, Tučepi, Topunsko, Novi Marof, Sisak, Osijek, Ivanić Grad, Petrinja, Stari Mikanovci, Podturen, Donji Kraljevec, Požega, Gubaševo, Valpovo, te Sarajevo, Ljubljana i Maribor.
 

Široku ponudu mojih online i offline edukacija možete pogledati na www.neferhair.hr